Enter your keyword

42 redenen om ChoQola cadeau te geven!

42 redenen om ChoQola cadeau te geven!

42 redenen om choQola cadeau te geven42 redenen om ChoQola cadeau te geven!

Dat choQola een fantastisch iets is, dat weten verschillenden onder jullie al. Maar vermits we nog jong en nieuw zijn, lopen er nog zooooveel mensen rond die choQola niet kennen.

Veel van je vrienden en familie bijvoorbeeld. Waarom zou je hen niet eens verrassen met een super leuk en creatief lekker cadeautje van choQola? Geef toe, er zijn wel honderden redenen om choQola cadeau te geven… er zijn ook zoveel redenen om het zelf op te eten haha!

Ga hier meteen naar de shop.

Niets belet je om jezelf ook choQola cadeau te geven… of om je lichaam choQola cadeau te geven, want dat verdient enkel het beste, toch?

Zo ook je vrienden en familie…

Hoeveel redenen kan jij opnoemen?

Wij zetten er (hm, enkelen) op een rij 🙂

42 redenen om choQola cadeau te geven

42 redenen om choQola te geven…

 1. Een zeer belangrijke reden, omdat het echt gewoonweg onweerstaanbaar lekker is
 2. De 2e belangrijkste reden, omdat choQola super gezond is
 3. En vooral ook omdat wij gezond en lekker genieten laten samenvallen in dit ene overheerlijke product
 4. En zeker niet onbelangrijk dat je degene die je liefhebt, en die je nog lang gezond bij jou wil hebben, ook een gezonde chocoladesensatie kan laten beleven, ZONDER rommel! Want waarom geven we altijd ongezonde suikerrijke dingen aan iemand die we graag lang in ons midden willen houden??
 5. Brengt ons tot het volgende punt: suiker maakt je ziek. Elke hap maakt je gezonder of zieker… met suiker en andere chemische zoetmiddelen, is dat alleszins zieker. En denk niet dat jij een beetje suiker eet… er zit haast overal suiker in, dus als je iemand iets cadeau geeft, doe het dan aub eens zonder suiker! En toch heel lekker!
 6. Geef je vrienden en familie geen levensverkortende rommel…
 7. ChoQola is het properste product met een chocoladegevoel dat er bestaat. We gaan voor kwaliteit en vooral ook “Simply Healthy Natural”!
 8. ChoQola is PUUR en onbewerkt, met vooral rauwe ingrediënten om alle voedingsstoffen te bewaren.
 9. ChoQola bevat GEEN emulgatoren, additieven, kleurstoffen, geharde en ongezonde vetten, geraffineerde suikers, verborgen additieven of bewaarmiddelen
 10. ChoQola is lactosevrij, glutenvrij en rommelvrij
 11. ChoQola heeft een volle romige smaak zonder het vieze plakkerige gevoel achteraf
 12. WAUW, je geeft hen iets super origineels cadeau! ChoQola is zonder twijfel een hip en alles vernieuwend trendy concept.
 13. Iedereen moet gewoon choQola kunnen ontdekken! Het is een compleet nieuwe chocoladesensatie!
 14. Omdat choQola met passie, idealisme en helemaal met hart en ziel gemaakt is! Vroeger enkel voor onszelf, maar nu beschikbaar gemaakt voor iedereen!
 15. Je geeft een soort homemade chocolade, eentje die ze zelf naar eigen smaak kunnen afwerken. Zo moet je niet twijfelen wat ze lekker vinden… was het nu iets met nootjes of chili, kokos of truffels? Nee, ze kunnen het allemaal zelf maken op een super simpele manier! En de ideeën, daar zorgen wij voor op de website bij de blogs. Als bekroning van hun werk, kunnen ze er nog een vleugje 24Kt bladgoud opdoen (want dat steekt ook in het cadeautje)
 16. ChoQola is niet duur, zoals sommigen zouden durven denken. Een bos bloemen kost haast evenveel…Vergelijk andere chocolades maar eens per kilo prijs, je zou er nog van schrikken. En zeker als je nog gaat kijken bij iets of wat gezondere chocolades. Dan zitten wij echt SUPER MOOI in prijs! Lees de blog er maar eens over
 17. Met chocolade pralines ben je overal welkom, met choQola al helemaal! De pralines maken ze zelf 😉
 18. Door choQola cadeau te geven, kan je meteen zelf ook wat gezond snoepen bij hen thuis 😉
 19. Geef niet alleen een gezond cadeau aan iemand waar je een hart voor hebt, maar geef meteen iets dat ook goed is voor hun hart!
 20. Omdat choQola geen ongezonde zonde is, maar gezonde voeding.
 21. ChoQola houdt je bloedsuikerspiegel beter in balans, dat lieten onze klant-diabeten alvast weten. Maar je bloedsuikerspiegel onderhouden moet iedereen doen om gezond te blijven.
 22. Omdat geen enkele (gezonde) chocolade dit ons nadoet!
 23. Alle voedingsstoffen blijven behouden en je krijgt het beste wat de natuur je lichaam te bieden heeft.
 24. ChoQola zit vol met ingrediënten die stress verlagend werken
 25. ChoQola maakt je gelukkig
 26. ChoQola houdt je hormonenhuishouding in balans en geeft harmonie
 27. ChoQola is eerder base vormende voeding, en niet verzurende. Verzurende voeding is een ideale voedingsbodem voor bv kanker. Daar blijf je met ChoQola dus lekker van gespaard 🙂
 28. Alles wat wij niet in ons lichaam willen, houden wij ook voor jou uit choQola! En wij zijn daar zeer streng in.
 29. ChoQola geeft je een langdurige energie afgifte, zonder ups en downs
 30. Een choQola praline is een echte superfood! Het zit vol anti-oxidanten, werkende enzymen en vetzuren en krikt daardoor je immuunsysteem op en werkt zelfs ontstekingsremmend
 31. ChoQola is gewoon een waar feestje voor je lichaam!
 32. ChoQola is real brainfood, met de juiste vetten voor je hersenen en om je lichaam slank te houden en goed te laten functioneren
 33. Je lichaam zegt ook ‘het is genoeg, ik heb alles wat ik nodig heb nu’ door de voedende calorieën en voedingsstoffen dat ChoQola bevat. Het is geen lege vulling waar je bodemloos van blijft schrokken. Je gaat er minder van snacken omdat je voldaan bent, je bent gevoed.
 34. ChoQola is een waar magnesium bommetje, iets waar bijna iedereen een tekort in heeft. Beter dan welk supplement dan ook!
 35. Zelfs je slechte cholesterol wordt verlaagd door de aanwezige amandelen, kokosolie en cacao, dé basisingrediënten van choQola!
 36. ChoQola is simpelweg HEAVEN ON EARTH, helemaal een ZEN MOMENT
 37. Moeder natuur zou het zelf ook zo gemaakt hebben…
 38. Je kan de kinderen meteen gezonder op laten groeien, en hen leren wat het verschil is met gewone snoep
 39. Door choQola cadeau te geven, help je ons ook om de boodschap te verspreiden. Zo help je ons met onze missie om een gezondere en vooral vriendelijke wereld te creëren waarin mensen gezond kunnen genieten, zonder agressief- en ziekmakende rommel. En zo kan jij choQola weer aan iemand nieuw voorstellen. Zo leert iedereen dat er wel degelijk een gezonder alternatief is op hun “guilty pleasure”
 40. Wij zijn een op en top guiltfree pleasure, dat is dubbel plezier!
 41. ChoQola is de Qoolste chocolade ter wereld!
 42. Maar eigenlijk is er maar 1 reden om choQola cadeau te geven: Het is gewoon TE lekker om het hen niet te geven en choQola voor hen verborgen te houden!

Wie is bij jou de gelukkige?

ChoQola vind je natuurlijk in onze shop. We zijn apetrots om dit geweldig lekker en super gezond product het onze te mogen noemen! Want choQola maakt het nu mogelijk om echt gezond te snoepen… een nieuw tijdperk is aangebroken… lactosevrij en suikervrij… en zoveel meer!

 

Ontdek hier onze heerlijke, supergezonde en veelzijdige ChoQola! Chocolade snoepen was nog nooit zo gezond!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze recepten, acties en activiteiten?

 

En kom bij de ‘My food my kingdom community‘ op facebook!

 

Deze blog, en alle andere blogs, zijn beschermd door de disclaimer van de website.

Print Friendly, PDF & Email

Comments (2)

 1. Net vóór kerstmis gaf ik mezelf het geschenkpakket cadeau. Wat een service! Ik kreeg de levering nog vóór kerst. In het pakket zit alles wat je nodig hebt, Ook al wil je iets originelere pralines, geen probleem! Je kan meteen aan de slag. En dus kregen onze gasten bij de koffie mooie, zelfgemaakte, gepimpte chocolaatjes en pralines.
  Een aanrader !! Als geschenk voor iedereen die je graag ziet..én voor jezelf!

  Anneke Coppieters
  jan 2, 2018
 2. Heel fijn om te horen dat je er plezier aan beleefd hebt 🙂 en je gasten kon trakteren op iets origineels!

  jan 2, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *