Enter your keyword

Download hier "Fleur je bord op" en ontvang onze nieuwsbrief!

Affiliate Voorwaarden

Affiliate programma

Via een affiliate kan u onze ChoQola promoten in uw eigen omgeving door middel van jouw website, blog, mail of ander medium. Wanneer iemand op jouw advertentie klikt en op onze website van My food my kingdom een ChoQola product aankoopt uit de “shop chocolade”, dan ontvangt u een commissie van die aankoop. Op speciale aparte choQola pakketjes, zoals bv kennismakingspakket, is de commissie niet geldig, vermits we deze zelf al aan een sterk verminderde prijs verkopen. Die pakketjes staan ook niet in de gewone chocolade shop.

Ook op je eigen aankopen via jouw unieke link, is de commissie geldig.

Aanmelden

U kan zich aanmelden via Affiliate Area, onderaan elke pagina van My food my kingdom. Wij moeten deze aanmelding dan goedkeuren en dan krijgt u toegang tot uw eigen affiliate area. Aanmelden is gratis.

Hoe werkt het?

U logt in via de ‘Affiliate area’, onderaan de website. In jouw Affiliate area vind je tabbladen om alles zelf op te kunnen volgen. We hebben banners en promotie materiaal voor jou ter beschikking. (zoek je nog iets anders van banner enz? Laat het ons dan weten.) Met jouw persoonlijke codes, die je onder het gekozen promotie materiaal terugvindt, kan je reclame maken op jouw website en andere media. U vindt deze tools terug in het tabblad ‘creatives’. Maar op de eerste pagina waar u op landt na inloggen, vindt u ook een pagina url die u kan aanpassen naar bijvoorbeeld https://www.myfoodmykingdom.com/shop-chocolade/ (om rechtstreeks naar de chocolade shop te gaan), u vult eventueel een campagne naam in en klikt op genereer URL. Zo verkrijgt u een link die u overal kan vermelden of achter een button of eigen afbeelding kan zetten.

Indien de klant, die via jouw link op onze website is terechtgekomen, iets koopt, dan is deze aankoop gelinkt aan jouw account/ID bij ons.

Hoe weet ik hoeveel ik reeds verdiend heb?

U kan alles opvolgen in je eigen Affiliate area, waar grafieken, tegoeden enz terug te vinden zijn.

Hoeveel commissie krijg ik?

Je ontvangt 10% commissie bij elke ChoQola verkoop via uw persoonlijke link. Jouw commissie wordt berekend op basis van de bruto omzet van alle goedgekeurde orders. Dit is de omzet inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wanneer de verkoop van het product definitief is, zonder annulaties of retourneringen, dan wordt de commissie goedgekeurd. Daardoor kan een commissie wel even in wacht staan vooraleer goedgekeurd.

Hoe zit het met de BTW?

Als je BTW-plichtig bent, kan je een factuur opmaken en ons toesturen. De commissie die je ontvangt is jouw netto commissie, dus excl btw. Je kunt dan een factuur opmaken met 21% btw erbovenop. Wanneer we een uitbetaling plannen, wordt er even op voorhand gecommuniceerd per mail.

Hoe vaak wordt er uitbetaald?

Jouw commissie wordt uitbetaald wanneer deze meer dan € 20,- bedraagt.

Op 5 augustus is er een eenmalige workshop over choQola gepland. Schrijf je snel in, via agenda of shop-chocolade! Sluiten