Enter your keyword

Affiliate Voorwaarden

Affiliate programma

Via een affiliate kan je onze ChoQola promoten in jouw eigen omgeving door middel van jouw website, blog, mail of ander medium. Wanneer iemand op jouw advertentie klikt en op onze website van My food my kingdom een ChoQola product aankoopt uit de “shop chocolade”, dan ontvang jij een commissie van die aankoop. Op speciale aparte choQola pakketjes, zoals bv kennismakingspakket, is de commissie niet geldig, vermits we deze zelf al aan een sterk verminderde prijs verkopen. Die pakketjes staan ook niet in de gewone chocolade shop.

Ook op je eigen aankopen via jouw unieke link, is de commissie geldig.

Aanmelden

Je kan jezelf aanmelden via Affiliate Area, onderaan elke pagina van My food my kingdom. Wij moeten deze aanmelding dan goedkeuren en dan krijg je toegang tot jouw eigen affiliate area. Aanmelden is natuurlijk gratis.

Hoe werkt het?

Je logt in via de ‘Affiliate area’, onderaan de website. In jouw Affiliate area vind je tabbladen om alles zelf op te kunnen volgen. We hebben banners en promotie materiaal voor jou ter beschikking. (zoek je nog iets anders van banner enz? Laat het ons dan weten.) Met jouw persoonlijke codes, die je onder het gekozen promotie materiaal terugvindt, kan je reclame maken op jouw website en andere media. Je vindt deze tools terug in het tabblad ‘creatives’.

Maar op de eerste pagina waar je op landt na inloggen, vind je ook een ‘pagina url’ die u kan aanpassen naar bijvoorbeeld https://www.myfoodmykingdom.com/shop-chocolade/ (om rechtstreeks naar onze chocolade shop te gaan), je vult eventueel een campagne naam in en klikt op genereer URL. Zo verkrijg je een link die je overal kan vermelden of achter een button of eigen afbeelding kan zetten. Op het einde van de link zie je een nummer, dat is jouw unieke code.

Indien de klant, die via jouw link op onze website is terechtgekomen, iets koopt, dan is deze aankoop gelinkt aan jouw account/ID bij ons.

Hoe weet ik hoeveel ik reeds verdiend heb?

Je kan alles opvolgen in je eigen Affiliate area, waar grafieken, tegoeden enz terug te vinden zijn.

Hoeveel commissie krijg ik?

Je ontvangt 10% commissie bij elke ChoQola verkoop via uw persoonlijke link. Jouw commissie wordt berekend op basis van de bruto omzet van alle goedgekeurde orders. Dit is de omzet inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wanneer de verkoop van het product definitief is, zonder annulaties of retourneringen, dan wordt de commissie goedgekeurd. Daardoor kan een commissie wel even in wacht staan vooraleer goedgekeurd.

Hoe zit het met de BTW?

Als je BTW-plichtig bent, kan je een factuur opmaken en ons toesturen. De commissie die je ontvangt is jouw netto commissie, dus excl btw. Je kunt dan een factuur opmaken met 21% btw erbovenop. Wanneer we een uitbetaling plannen, wordt er even op voorhand gecommuniceerd per mail.

Vergoeding via choQola producten

We geven je ook de mogelijkheid om je commissiebedrag om te laten zetten in choQola producten en dan sturen we je die op per post. Verzending dient wel vergoed te worden, maar op de choQola producten krijg je wel 20% korting op de klantprijs. En zo kan je zelf lekker genieten van die gezonde choQola!

Hoe vaak wordt er uitbetaald?

Jouw commissie wordt uitbetaald wanneer deze meer dan € 30,- bedraagt.