Enter your keyword

ChoQola met cacaonibs en fleur de sel

ChoQola met cacaonibs en fleur de sel

blog choQola met cacaonibs en fleur de selChoQola met cacaonibs en fleur de sel

Dat je met choQola alle kanten uit kan, dat is voor velen onder jullie ondertussen ook al wel duidelijk 😉 We houden van creativiteit en willen graag iedereen stimuleren om met choQola ook creatief om te springen.

ChoQola ontpopt zich perfect tot jouw favoriete smaak en ‘flavor’. Je voegt er simpelweg zaken aan toe die jij super lekker vindt.

Flexibele gezonde chocolade beleving

In plaats van elke keer een reep chocolade te kopen met een ander smaakje, kan je met de choQola mengeling alles ‘customized pimpen’ op de manier dat jij en je mede gezinsleden of gasten lekker vinden. Pikant, zout, zoet, kruidig… alles is mogelijk en de inspiratie daarvoor vind je volop in onze blogs.

blog choQola met cacaonibs en fleur de sel

Een vleugje bitter en zout…

Onze pure variant van choQola “The Original” heeft een toegankelijke, zachte pure smaak. Niet zo bitter als hoge cacao-gehalte-chocolades… maar… als je graag een beetje bitter wil gaan, dan voeg je er toch gewoon wat cacaonibs aan toe 🙂

En om de smaaksensatie compleet te maken, strooi er nog wat fleur de sel over. De smaken worden veel intenser.

Echt waar, geloof ons, deze is héél lekker! De dochter des huizes heeft het voorgeproefd en enthousiast goedgekeurd 🙂

Hoe maak je deze choQola met nibs en zout?

choQola met nibs en zoutAls je platte choQola latjes wil maken, dan kan dat zeer simpel in een plastieken bordje of deksel.

Giet een hoeveelheid gesmolten choQola in je bordje, strooi er wat cacaonibs en fleur de sel over en zet goed recht in de diepvriezer. Eens uitgehard, ontvorm je de choQola en breek je het geheel in stukken.

Bewaren kan in een potje in de diepvriezer… voor zolang het nog nodig is 😉

Smakelijk!

 

ChoQola vind je natuurlijk in onze shop. We zijn apetrots om dit geweldig lekker en super gezond kwaliteitsproduct het onze te mogen noemen! Want choQola maakt het nu mogelijk om echt gezond te snoepen… een nieuw tijdperk is aangebroken… lactosevrij en suikervrij!

 

Ontdek hier onze heerlijke, supergezonde en veelzijdige ChoQola! Chocolade snoepen was nog nooit zo gezond!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze recepten, acties en activiteiten?

 

En kom bij de ‘My food my kingdom community‘ op facebook!

 

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

  1. […] Er zijn met deze methode nog veel zaken mogelijk. Je kan hier ook allerlei zaken op strooien wat je maar lekker vindt! We hebben zo bv een recept met bloemen. En eentje met cacaonibs en fleur de sel. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *