Enter your keyword

“Ze hebben een magische formule gevonden om lekkere en gezonde freezer chocolate te maken. Zo origineel en anders, zoals Freya en Callan zelf ook helemaal zijn! Top hoor!!!” … choQola!

Zo omschreef Dina Tersago choQola… en ons.

 

Wij gaan steeds voor het beste… en we willen dat delen met jou!

Toen wij ‘puur en onbewerkt’ begonnen te eten, merkten we dat ons lichaam dat geweldig vond. De geneeskracht van voeding, hetgeen we dagelijks toepassen in ons voedingspatroon, verloste ons zelfs van ziekten en kwalen waar we volgens de medische wereld maar ‘mee moesten leren leven’.

Maar we wilden absoluut niet inboeten op “lekker blijven genieten van eten”.

En ja, ook wij zijn verslaafd aan chocolade, maar vonden niets overheerlijk zodat we op een gezonde én lekkere manier van chocolade konden blijven genieten! We wilden iets supergezond en onweerstaanbaar lekker! Niets kon ons ECHT bekoren… Daarom zijn we zelf iets beginnen te maken… een eerlijk en natuurlijk alternatief op chocolade, enkel voor onszelf! Met de beste producten die we maar konden vinden!

Toen vrienden onze “freezer-chocolate” ontdekten, vroegen ze steeds weer of ze die zelf ook konden krijgen. Na enkele jaren fine-tunen, is choQola in zijn beste vorm, geboren!

 

Smaak, kwaliteit en puurheid primeert, zo kan je eindelijk iets creëren dat goed is voor je lichaam. Iets dat voedend werkt. Iets waar je lichaam beter van wordt!

En dat in combinatie met puur genot voor je geest! Waar wacht je nog op?

ChoQola is 100% natuurlijk, zuivelvrij, glutenvrij, suikervrij en nog zoveel meer!

Klik hier door naar de shop voor choQola
choQola is 100% natuurlijk zuivelvrij glutenvrij suikervrij
choQola is 100% natuurlijk zuivelvrij glutenvrij suikervrij

ChoQola is zoooo lekker, lijkt zooo erg op gewone chocolade en is tegelijkertijd zooo anders, dat mensen het pas geloven als het eerste pralinetje in hun mond verdwijnt en er een pure orgastische glimlach naarboven komt (meestal met het kreuntje erbij 😉 )… dan weet je dat je iets goed gemaakt hebt.

ChoQola is 100% natuurlijk, zuivelvrij, glutenvrij, suikervrij en nog zoveel meer!

 

Gezond leven moet een feest zijn, iets waar je lichaam en geest van opleeft!

Geen straf maar genieten… 

Klik hier voor meer info waarom jij ook voor choQola zou kiezen!
button genieten van gezonde zoetigheden
Klik hier voor meer info waarom jij ook voor choQola zou kiezen!