Enter your keyword

Gezonde bounty van Steffi van Njam TV

Gezonde bounty van Steffi van Njam TV

blog gezonde bounty van Steffi van Njam TV webGezonde bounty van Steffi van Njam TV

Njam!, de lekkerste kookzender van Vlaanderen en Nederland, bestaat al meer dan 10 jaar. Dat vieren ze met dit feestboek waarmee je alle grote en kleine gelegenheden vol lekkers kan toveren. Van een spontane apero met vrienden, een ontspannen BBQ tot een vieruurtje met de bomma, een stijlvolle afternoontea of een feestje met de kinderen, Halloween incluis, tot een verrassend creatieve paasbrunch en een verwenontbijt voor Moederdag. Voor het kerst- en nieuwjaarsmaal trekken we alle registers open, zonder dat je urenlang in de keuken hoeft te staan. Want dat hebben alle gerechten gemeen: ze zijn toegankelijk en haalbaar met eenvoudige ingrediënten boordevol smaak.

Al dit lekkers komt van onze crème de la crème: njam!-chefs Dagny Ros Asmundsdottir, Jan Buytaert, Jeroen De Pauw, Bart Desmidt, Peppe Giacomazza, Dominique Persoone, Johan Segers, Jan Tournier, Roger van Damme, Steffi Vertriest, en njam!-blogster Stephanie Bex. Alle drankjes en cocktails zijn van njam!-blogger Yannick Van Dyck.

Hier kan je het boek vinden: njam! | Zoveel om te vieren

En… Steffi koos een gezond recept uit met ChoQola!

ChoQola kreeg het voorrecht om ook een plekje te krijgen in dit mooie boek! Steffi koos voor de bounty met choQola, om lekker en gezond te kunnen snoepen 🙂

Je kan dit recept terugvinden in “Zoveel om te vieren” op pagina 173, alsook hier in de blog of bij Njam TV zelf (artikel en video)

https://njam.tv/recepten/gezonde-bounty

blog gezonde bounty van Steffi van Njam TV web

Laat het vooral smaken en deel je creaties op onze facebook community.

ChoQola vind je natuurlijk in onze shop. We zijn apetrots om dit geweldig lekker en super gezond product het onze te mogen noemen! Want choQola maakt het nu mogelijk om echt gezond te snoepen… een nieuw tijdperk is aangebroken… zuivelvrij en suikervrij! En nog zoveel meer…

Ontdek hier onze heerlijke, supergezonde en veelzijdige ChoQola! Chocolade snoepen was nog nooit zo gezond!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze recepten, acties en activiteiten?

 

En kom bij de ‘My food my kingdom community‘ op facebook!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *