Enter your keyword

Gezonde voeding duur?

Gezonde voeding duur?

blog gezonde voeding duurGezonde voeding duur?

Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn. Als je een beetje creatief bent in het aankopen en verwerken van gezonde en verse voeding, dan kan je daar wel je voordeel uit halen. Maar het vergt even een omschakeling in denken en vooruitdenken…

Hieronder en op de video kan je zien wat je kan doen om toch gezond te eten en er wat op uit te kunnen sparen.

In het groot…

Je kan korting krijgen als je in grotere hoeveelheden aankoopt. Soms moet je dat aan de winkeluitbater vragen en komen ze je extra tegemoet. Bv dingen die langer houdbaar zijn en die je toch regelmatig gebruikt, zijn al een eerste mogelijkheid om dit te doen. Maar dat kan ook met verse groenten en fruit.

Invriezen

Ook verse groenten en fruit kan je invriezen en later gebruiken. Rijpe bananen zijn een heerlijk alternatief om gezonde ijsjes te maken! Vaak gooit een winkel/supermarkt overrijpe bananen weg omdat niemand ze wil… vraag ernaar! Tegenwoordig vind je ze eerder aan verminderde prijs…

Ook op de markt kan je koopjes doen, vooral tegen het einde als ze weer gaan inpakken… onderhandel even…

Video

Bekijk zeker ook onze video met nog meer tips over hoe je goedkoper groenten en fruit in het groot aankopen en verwerken.

Vind je onze video’s interessant, abonneer je dan zeker op ons kanaal! Zo krijg je als eerste de nieuwst video’s te zien.

Naast invriezen, kan je je groenten natuurlijk nog ‘inmaken’, maar dat vergt wel een extra inspanning, kennis en tijd. Op zich zeker een lekkere manier om het ganse jaar door te genieten van je groenten.

Ben je een grote ijsjes fan? Of wil je je kinderen vaker verwennen met een variatie aan gezonde, lekkere en voedzame ijsjes? Dan is ons ijsjesboek zeker een aanrader!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze recepten, acties en activiteiten?

 

volg ons op ons video kanaal

 

En kom bij de ‘My food my kingdom community‘ op facebook!

Onderhandel jij al eens met een marktkramer, supermarkt of winkel eigenaar om korting te krijgen bij grote aankopen? Of ga je ook meer fruit invriezen om het ganse jaar door lekkere ijsjes te kunnen maken? Laat het ons zeker weten onderaan de blog!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *