Enter your keyword

glazen flessen reinigen

glazen flessen reinigen

blog glazen flessen reinigenglazen flessen reinigen

Wanneer je zelf bv melk maakt, dan is het belangrijk dat je je lege fles mooi kan schoonmaken! Alle resten die achterblijven, gaan er na verloop van tijd voor zorgen dat je inhoud zeer snel slecht wordt. Daarom heb ik een video gemaakt om je te tonen hoe je gemakkelijk een fles kan reinigen.

 

Video

In deze video zal je zien hoe ik m’n glazen flessen schoonmaak.
Vind je onze video’s interessant, abonneer je dan zeker op ons kanaal! Zo krijg je als eerste de nieuwst video’s te zien.

Bolletjes

schoonmaak kralenDit is een voorbeeld van de metalen bolletjes die ik gebruik om de fles schoon te maken. Je kan dit in de betere keukengerei winkel vinden (deze uit Unikamp Aarschot)

Werkt veel beter dan een borstel…

Succes er mee!

 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze recepten, acties en activiteiten?

volg ons op ons video kanaal

 

En kom bij de ‘My food my kingdom community‘ op facebook!

Print Friendly, PDF & Email

Comments (6)

 1. Heeft u toevallig de naam en het merk van die bolletjes?

  Peter Vandermeulen
  jul 22, 2017
 2. Nee, jammer genoeg niet. Maar je vindt ze in verschillende keukengerief winkels, waar je zoal wat leukere en fancy zaken vindt ook (bv Freetime en de toffe zaken in de stad) Online heb ik ze nog niet gevonden. Vraag er naar in de winkel, ze zijn moeilijk te vinden soms (deze lagen bij de wijn en flesaccessoires)

  jul 22, 2017
 3. Hallo, ik schat dat ze zo’n 4 a 5 mm groot zijn. Maar bij een kookwinkel vind je ze ook hoor. Weet niet wat je ‘vrac’ plannen zijn 😉

  okt 2, 2019
 4. Reinigt u met of zonder zeep?

  Sander
  jan 24, 2023
 5. Hey Sander, ik gebruik geen zeep, want dat is ook wat moeilijk om er volledig goed uit te krijgen. Als je warm water gebruikt bv, dan lukt het met voldoende draaien en schudden wel 🙂

  jan 24, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *