Enter your keyword

hoe choQola pralines maken?

hoe choQola pralines maken?

blog hoe choQola pralines makenHoe choQola pralines maken?

Zoals je in onze shop zal merken, verkopen wij onze eigen ontwikkelde choQola. Die is buitengewoon lekker en zóveel gezonder dan een doorsnee chocolade! Want dat was ook onze drijfveer om te maken. Het moet zo’n groot verschil kunnen maken in de gezondheid en genot van mensen zodat gezond (en suikervrij en rommelvrij) leven ook lekker kan zijn. Wij zijn ook chocolade verslaafd en op deze manier is echt gezond leven een pak aangenamer… het is zelfs het basis element waardoor we van ongezonde dingen af kunnen blijven!

homemade pralines

Vermits onze choQola een ander smeltpunt heeft dan de doorsnee chocolade, verkopen we het ook in een geheel ander concept, nl je maakt je eigen chocolade hapje thuis zoals jij wil. Enkele tips en ideetjes kan je reeds op onze blog vinden. Maar nu gaan we even terug naar de basis… hoe maak je simpelweg de pralinetjes? Pralines met aparte vulling vind je hier, gewoon chocolaatjes in vormpjes maken, gaan we aan de hand van o.a. een video uitleggen.

blog hoe choQola pralines maken

Video

In deze video kan je visueel kennis maken met chocolaatjes maken van choQola!

Vind je onze video’s leuk, dan kan je je ook abonneren op ons videokanaal.

Check of de inhoud in de pot vloeibaar is. Indien nodig vul je een pannetje met warm water, plaats je de pot (of schep je een deel in een ander hittebestendig potje) in dit warme water (au bain marie) en wacht je enkele minuten tot de inhoud van de pot choQola weer vloeibaar is geworden.

Zet de pot nooit rechtstreeks op het vuur, dan verbrandt de chocolade. Verwarm de inhoud niet boven de 42°C om alle voedingsstoffen, mineralen, vitamines en enzymen optimaal te benutten (raw principe)

Goed doorroeren zodat je een egale vloeistof verkrijgt, zonder bezinksel. Giet nu de choQola in de door u gekozen vorm en plaats deze vorm in de diepvries. Na minimaal 1 uur is uw zelfgemaakte praline klaar voor consumptie… Smakelijk!

TIP: choQola is ook overheerlijk als chocolade fondue, truffels, chocolade topping, choco enz…

 

ChoQola vind je natuurlijk in onze shop. We zijn apetrots om dit geweldig lekker en super gezond kwaliteitsproduct het onze te mogen noemen! Want choQola maakt het nu mogelijk om echt gezond te snoepen… een nieuw tijdperk is aangebroken… zuivelvrij en suikervrij!

Ontdek hier onze heerlijke, supergezonde en veelzijdige ChoQola! Chocolade snoepen was nog nooit zo gezond!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze recepten, acties en activiteiten?

 

En kom bij de ‘My food my kingdom community‘ op facebook!

 

Laat ons zeker weten als jij dit receptje ook gaat maken!

 

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

  1. […] Allereerst zorg je ervoor dat je een voorraadje pralines choQola in je diepvriezer hebt. Moet je die nog maken? Kijk dan even hier als je niet weet hoe het moet (het is heeel simpel! http://www.myfoodmykingdom.com/hoe-choqola-pralines-maken […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *