Enter your keyword

Interview door Miuxua: de mensen achter choQola

Interview door Miuxua: de mensen achter choQola

blog interview door MiuxuaInterview door Miuxua: de mensen achter choQola

Allereerst even een inleiding… wie is Miuxua?

Emilia gelooft in een urban lifestyle waar fun, comfort en respect voor de natuur samen gaan.  Daarom heeft ze “Miuxua” opgericht.

Miuxua is genaamd naar de woorden Franse woorden ‘mieux’ en ‘choix’, die verwijzen naar ‘betere keuze’. Iedere persoon kan namelijk een positief verschil maken door haar/zijn bewuste keuzes.

Emilia doet ook haar eigen onderzoek naar betrouwbare informatie en ze leert zo Belgische en internationale trendsetters van de ‘eco-scene’ kennen. Haar levensmotto is “Be the change you want to see in the world”… die quote delen wij toevallig soms ook 😉

In haar blog deelt ze graag tips, ontdekkingen en uitdagingen in het bouwen van een bewuste levensstijl, alsook verhalen van anderen… waaronder nu ook dat van ons!

Vermits we met onze neus in dezelfde richting staan als Emilia van Miuxua, zijn we heel blij om dit interview met haar samen te kunnen doen! Leer onze leefwereld en choQola, de ‘gezonde chocolade’ een beetje meer kennen 😉 … Wie zijn we, wat doen we?

We wensen je veel leesplezier!

Klik hier door naar het interview!

 

ChoQola vind je natuurlijk in onze shop. We zijn apetrots om dit geweldig lekker en super gezond kwaliteitsproduct het onze te mogen noemen! Want choQola maakt het nu mogelijk om echt gezond te snoepen… een nieuw tijdperk is aangebroken… lactosevrij en suikervrij!

 

Ontdek hier onze heerlijke, supergezonde en veelzijdige ChoQola! Chocolade snoepen was nog nooit zo gezond!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze recepten, acties en activiteiten?

 

En kom bij de ‘My food my kingdom community‘ op facebook!

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *