ChoQola voor professionelen.

Het is onze missie om de allerlekkerste en gezondste chocoladebeleving te maken die er is! Eentje die échte gezonde producten bevat; ZONDER enige toevoeging van geraffineerde suikers, bewaarmiddelen, goedkope vulling en chemische stoffen die ons lichaam niet “herkent” en een nadelig effect heeft op onze gezondheid... ChoQola werd geboren! Het is zo'n vernieuwende benadering naar een chocolade ervaring, dat we er terecht trots op mogen zijn!

Wat kan choQola betekenen voor je klanten?

 • ZONDER lactose, gluten, geraffineerde suikers, onnatuurlijke zoetstoffen of andere chemische toevoegingen
 • Wil jij en je gezin ook genieten van een chocolade, praline of truffel zonder die hoop suiker die er steeds in zit?
 • Gemaakt met alleen maar biologische, onbewerkte (rauwe) ingrediënten en gezonde vetten voor je lichaam
 • Volgens gebruikers houdt choQola je suikerspiegel en lichaam beter in balans vanwege de perfecte samenstelling van alle ingrediënten
 • ChoQola past binnen een ketogene & koolhydraten arme leefwijze en raw food & onbewerkte voeding

Dan hebben wij de perfecte ChoQola voor jou en je klanten!

ChoQola puur bevat: stoom ontgeurde kokosolie, notenmengeling (ongeroosterde cashewnoten en amandelen), choQolamix (gealkaliseerde cacao, carobe, Madagaskar bourbon vanille, kurkuma, kaneel), dennenhoning, himalayazout, alles uit biologische teelt .

ChoQola milky bevat: stoom ontgeurde kokosolie, notenmengeling (ongeroosterde cashewnoten en amandelen), choQolamix (raw cacao, carobe, Madagaskar bourbon vanille, kurkuma, kaneel), dennenhoning, himalayazout, alles uit biologische teelt .

ChoQola kokos bevat: koudgeperste kokosolie, notenmengeling (ongeroosterde cashewnoten en amandelen), choQolamix (raw cacao, carobe, Madagaskar bourbon vanille, kurkuma, kaneel), dennenhoning, himalayazout, alles uit biologische teelt .

 • Zelf uittesten geeft betere verkoop resultaten

  Als je choQola zelf eerst test,  dan wek je enthousiasme bij je cliënteel. Als zij het dan ook eens proeven, verkoop je het best de potten van 500g en meer…

Bestel je kennismakingspakket nu en probeer choQola zelf eerst uit!

Normale prijs: €47,98

Als speciale actie doen we een promo van 50%!

Dat maakt slechts 23,98€ om deze lekkere gezonde ChoQola te proeven!

En maak je gebruik van onze couponcode "19,95" bij het afrekenen, dan kan je dit alles eenmalig uitproberen voor

geen €47,98, maar €19,95!!


"Omdat wijzelf geen gezonde EN lekkere chocolade vonden, en wij ook graag blijven genieten van dit donkere goud... zijn we zelf aan de slag gegaan om hier verandering in te brengen. Meer dan 2 jaar hebben we er aan gewerkt om deze gezonde variant aan onze hoge smaak- en kwaliteitseisen te laten voldoen. Na lang aandringen van vrienden en familie, zijn we zeer trots dat hij nu eindelijk verkrijgbaar is voor het grote publiek!

ChoQola puur en milky bevat: stoom ontgeurde kokosolie, notenmengeling (ongeroosterde cashewnoten en amandelen), choQolamix (gealkaliseerde en raw cacao, carobe, Madagaskar bourbon vanille, kurkuma, kaneel), dennenhoning, himalayazout, alles uit biologische teelt .

Wat zit er allemaal in je pakket?

 • 1 pot van 220g ChoQola "The original", pure smaak t.w.v. €17
 • 1 pot van 220g ChoQola "Milky raw", melksmaak t.w.v. €17
 • silicone vormpje 1 om je 'homemade 'pralines te maken t.w.v. €6,99
 • silicone vormpje 2 om je 'homemade 'pralines te maken t.w.v. €6,99
 • een leuke & inspirerende postkaart
 • handleiding en toelichting

ChoQola zit boordevol biologische en vooral ook 'rauwe' producten zoals noten, kokosolie, cacao, carobe, dennenhoning, himalayazout en kruiden. Zo blijven alle voedingsstoffen behouden en krijg je het beste wat de natuur je te bieden heeft! Beter kunnen we het echt niet maken!"

Wie ChoQola geproefd heeft, is verkocht. Iedereen is aangenaam verrast hoe ChoQola zo lekker en vergelijkbaar is met de traditionele chocolade!

In my kingdom, chocolate is a healthy food. Hoe geweldig is dees! Alles om zalige gezonde chocolade pralines te maken en ze te pimpen dmv kokos, walnoten, chilli en goud! Daarenboven hebben we het over hoge dosering cacao raw met koudgeperste kokosolie, lactosefree, 100% natural en een magnesium bommeke er bovenop! LOVE IT! #choQola #powerfood #goodfood

Martine Prenen, happiness coach

Gezond zondigen, wat heeft een vrouw nog meer nodig?

Karolien L., Ham, België

Even voor je informatie:
Ik ben dus diabetespatient type 1, insulineafhankelijk.
Toch wel een erge vorm. Ik kan namelijk niets eten zonder te spuiten (zelfs van pompoen gaat mijn glycemie behoorlijk stijgen)
Per koolhydraat portie (12gKoolhydraten) moet ik ongeveer 2,5E insuline inspuiten (vandaar dat de voedingswaarde belangrijk zijn voor mij)

Ondertussen ondervind ik geen problemen wanneer ik jullie product eet. Ik vermoed dat het goed gaat blijven gaan als ik de pralines of schepjes beperk tot 1 of 2 stuks.

Lara T., Berchem

Ik ben helemaal fan van je fantastische lekkere en gezonde chocolade en helemaal top dat het Belgisch is.

Dikke proficiat, doe zo verder! Ik volg jullie suikerchallenge en het geeft me nu zoveel rust dat ik toch nog chocolade kan blijven eten zonder me schuldig te voelen.

 

Christel Van Loon , Gezondheidscoach

Ik wil zeker chocolade bestellen!
Te lekker for words!

Leah Thys, Marianne uit "Thuis"

De lekkerste chocolade die ik ooit geproefd heb! En met het gevoel dat het gezond is, maakt het nog prettiger om het te eten. Complimenten!
Absoluut een chocolade die de naam van België als chocoladeland eer aan doet!

Erik, Den Haag, Nederland

Vandaag heb ik voor de eerste keer chocolade gegeten die smaakte naar echte chocolade en die zo gezond is als groenten en fruit. Voor de eerste keer voelde ik me niet schuldig wanneer ik chocolade at!!! Zo zou chocolade en alle andere dingen moeten zijn.

Kaleb, Linden, Duitsland

Vandaag mijn choQola ontvangen... Ik dacht: "Ik ga het er op wagen", maar was sceptisch. Ik had een soort 'nep' smaak verwacht. (zoals bijv. een mousse van banaan, pure cacao, avocado en kaneel: best lekker maar zeker geen chocolade!)
Niks van dat is waar! ChoQola is serieus gewoon écht erg lekker!!!

Carola Van de G., Waalwijk, Nederland

Een prachtige en lieflijke roos, een chocolade roos…, wat een heerlijke fijne smaak brengt ze binnen in je mond, ze smelt precies met de juiste snelheid en geeft zo, op eigen subtiele wijze, haar zeer verfijnde smaak vrij. Wat een heerlijke beleving, een écht geniet-moment! Prachtig om zien, de mooiste smaakparel van chocolade in je mond…

Annemie S., Vlaams Brabant

Startpakket ChoQola "The Original" 220g en "Milky Raw 220g

"subtiele smaak van pure en melk choQola, onze gezonde zonde!"

Pakket met 2 silicone vormpjes, handleiding en een inspirerende postkaart!

ChoQola puur en milky bevat: stoom ontgeurde kokosolie, notenmengeling (ongeroosterde cashewnoten en amandelen), choQolamix (gealkaliseerde en raw cacao, carobe, Madagaskar bourbon vanille, kurkuma, kaneel), dennenhoning, himalayazout, alles uit biologische teelt .

ChoQola kan je op verschillende manieren gebruiken:

 • in koelkast of liever nog in diepvriezer als praline, “freezer chocolate”
 • als supersnelle truffels
 • vloeibaar voor een "chocoladefondue"
 • als saus voor desserten
 • op algemene kamertemperatuur als broodbeleg

Deze ChoQola smelt sneller dan traditionele chocolades. Dat komt omdat wij veel belang hechten aan gezonde vetten die bijgevolg een lager smeltpunt hebben en deze vetten niet willen bewerken.

Maar of je je "snoepje" uit de kast of de diepvriezer haalt, het is gewoon té lekker om te laten liggen!

Tip: Gelieve de ChoQola niet herhaaldelijk op te warmen en af te koelen. Dit kan de houdbaarheid van de inhoud aanzienlijk verkorten.