Enter your keyword

Maak je mee een verschil?

Maak je mee een verschil?

Maak je mee een verschil?

Je kreeg van ons al wat informatie aangereikt over gezondheid en suppletie (ik moedig aan om ze uit te printen en in een map te steken); waar je zoal op moet letten (bv kijk de ingrediënten na op je etiketten en je valt van je stoel wat er allemaal inzit dat niet natuurlijk is), over de werking van ingrediënten van (Beyuna) supplementen en nog zoveel meer…

kortom, we willen op deze manier een ganse bewustwording in gang steken!

Maar die bewustwording kunnen we niet alleen trekken en verspreiden.

Dat is als een lopend vuurtje dat verder brandt naar de volgende mensen om je heen. Als een licht dat je uitstraalt en anderen mee laat stralen… als een heuse bewustwordingsbeweging en dat hebben we nu echt nodig in deze tijd.

Wat wij jullie vertellen, zowel via de supplementen mails, alsook op de live of online bijeenkomsten, dat is zeer waardevolle kennis voor iedereen. Daar zit informatie tussen dat zelfs nog niet in orthomoleculaire opleidingen wordt gegeven! Daar leer je vaak niet dat synthetisch anders is dan natuurlijk. Je lichaam reageert wel degelijk ANDERS daarop.

Hoe vaak we coaches en therapeuten horen zeggen, “hm, waarom hebben wij dat nooit geleerd?”… hoe zot is dat eigenlijk? Zij willen mensen op een natuurlijke manier behandelen, maar geven vaak toch nog synthetische suppletie mee…

En jij weet deze informatie nu, door ons…
Aan jou nu om deze boodschap mee te verspreiden.
En zo kunnen we de wereld veranderen!
We beginnen bij de mensen rondom ons…
Laat ons een bewustwording op gang trekken, zowel bij je buur, je familie, als je arts en therapeut 🙂

Hoe kan je dat aanpakken? Volg deze stappen en we zetten een grote beweging in gang:

  1. Volg zo vaak je kan en wil een ‘weet wat je eet’ zoom online of gezelliger nog live op locatie. We nodigen je telkens uit via deze weg of via fb… aan jouw om er dan telkens bij te zijn 🙂
  2. Nodig andere mensen uit om kennis te maken met ons.
  3. Indien je al eens supplementen bij ons kocht, maak dan aub nu nog even een vrijblijvende klantenaccount aan via deze link. Tis zo gefikst! (even opvoeden hier en actie nemen en tis in orde haha) Daar hangt verder geen verplichting aan vast! Het is voor jou volledig vrijblijvend maar het is voor ons wel een grote hulp, zodat wij en het bedrijf weten dat jullie via ons de informatie en producten hebt verkregen en wij meer kansen krijgen om de boodschap verder te verspreiden. Dan is dat meteen duidelijk voor iedereen en komen er later geen misverstanden. Indien je dan later eens rechtstreeks via Beyuna wil bestellen, is je link er alvast om te kunnen bestellen.
  4. Indien je via ons informatie krijgt en uitgenodigd werd maar nog geen supplementen kocht, maar je vindt het allemaal wel interessant, maak dan aub ook nu al even dit klantenaccount hier aan, dan is dat voor ons ook al een grote hulp en weet iedereen dat je via ons geïnformeerd en geholpen werd. (In sommige gevallen werd je door iemand anders uitgenodigd, spreek hen dan even aan of je via hen het account aanmaakt)
  5. Indien je zelf enthousiast wordt over de supplementen, dat kan snel gaan :-), dan is dat klantenaccount meteen handig! Dan kan je de beyuna app downloaden en mensen meteen doorverwijzen naar de website, via jouw ‘invite link’ en ook alvast een account klaarmaken. Heb je 3 mensen om je heen die iets bestelden via jouw enthousiasme, dan krijg jij zelfs een cadeautje van de zaak.
  6. Breng mensen mee op elk event dat we maar organiseren zodat ook zij de informatie en bewustwording mee krijgen! En zo verspreiden we samen het vuurtje, en wordt het steeds groter! (nee we zijn geen sekte haha)
  7. Stimuleer hen dan ook om deze boodschap en vuurtje in beweging te zetten, enkel zo maken we een groter verschil 🙂 Maar alles begint eerst bij onszelf. Jij maakt het eerste en grootste verschil! En zoals je hierboven kan zien, is het niet moeilijk. Een paar acties en we zijn vertrokken. Ze kunnen ook onze informatie mails krijgen via deze link
  8. Indien je compleet verkocht bent en iets intenser of professioneler mee een verschil wil maken, ambassadeur worden of zelf initiatieven wil (mee) organiseren, stuur ons dan een mail en we helpen je persoonlijk verder. Iedereen kan hier op zijn/haar manier een verschil maken! Zelfs al is het maar bij 1 persoon. Die persoon is een belangrijk verschil! Net als jouw gezondheid en die van de mensen om wie je geeft!Samen maken we wel degelijk een verschil.

Kijk nog eens naar de foto hiernaast.

Die ene boom maakt een groot verschil.

En die boom… ben jij!

 

 

Met MFMK helpen we je graag op weg
naar een mooier en beter leven  

 

 

 

Wij zijn geen artsen en delen enkel ervaringen mee om zelf op onderzoek te gaan en zoek professionele begeleiding als je iets aan je medicatie wil wijzigen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *