Enter your keyword

“Ze hebben een magische formule gevonden om lekkere en gezonde chocolade te maken. Zo origineel en anders, zoals Freya en Callan zelf ook helemaal zijn! Top hoor!!!” … choQola!

Zo omschreef Dina Tersago choQola… en ons.

 

Wij gaan steeds voor het beste… en we willen dat delen met jou!

Toen wij ‘puur en onbewerkt’ begonnen te eten, merkten we dat ons lichaam dat geweldig vond. De geneeskracht van voeding, hetgeen we dagelijks toepassen in ons voedingspatroon, verloste ons zelfs van ziekten en kwalen waar we volgens de medische wereld maar ‘mee moesten leren leven’.

Maar we wilden absoluut niet inboeten op “lekker blijven genieten van eten”.

Ook wij zijn verslaafd aan chocolade, en wilden op een gezonde én lekkere manier van chocolade blijven genieten! Iets dat supergezond en onweerstaanbaar lekker is! Maar niets kon ons ECHT bekoren…

Daarom zijn we zelf choQola beginnen maken… enkel voor onszelf! Met de BESTE ingrediënten die we maar konden vinden!

Toen vrienden onze “freezer-chocolate” ontdekten, vroegen ze steeds weer of ze die zelf ook konden krijgen. Na enkele jaren fine-tunen, is choQola voor jullie ook geboren!

Smaak, kwaliteit en puurheid primeert! Zo kunnen wij jou eindelijk iets aanbieden dat ECHT voedend werkt.

Iets waar je lichaam BETER van wordt!

Ja ik wil ook genieten van choQola!
choQola is 100% natuurlijk zuivelvrij glutenvrij suikervrij

Callan Correo

Bij Callan,  danser van beroep, bleek een oude inoperabele schouderblessure na amper 6 maanden ineens verdwenen te zijn, met volledige mobilisatie van de arm en schouder spieren tot gevolg. Een dubbele 15-jaar oude hernia met uitstralingspijn waar hij dagelijks pijnstillers (als snoepjes) voor nam, verdween als sneeuw voor de zon en sindsdien is hij nog steeds pijnvrij. Zelfs zijn bijziendheid verbeterde spectaculair tot groot ongeloof van zijn opticien.
Zijn dochter Angelina, met een voorgeschiedenis van blaasontstekingen en lactose intolerantie, groeide uit tot een heus rolmodel voor gezonde voeding. Zij laat haar vriendjes graag kennis maken met “gezonde snoepjes”, nieuwe voedingswaren als kiemgroentjes, gezonde zelfgemaakte chocolade en suikervrije niet geraffineerde voeding in het algemeen. Zij overtuigt graag iedereen op school van het belang van plat water drinken en het schadelijke van frisdranken zoals cola.

callan@myfoodmykingdom.com

Freya Wygaerden

Freya, ontwerpster, moest sinds jaar en dag op haar voeding letten door hemochromatose (Erfelijke aandoening waarbij personen teveel ijzer opnemen uit voeding. Het ijzer veroorzaakt ontstekingsreacties, vooral in de lever, maar ook in de pancreas, gewrichten, huid en het hart.). Ondertussen is haar toestand zo verbeterd dat uit recente bloedwaarden zelfs niet meer geconstateerd kan worden dat ze hemochromatose heeft, ondanks het feit dat ze meer ijzerrijke voeding tot zich neemt dan ooit tevoren. De bloedwaarden van ijzer en ferritine blijven normaal, mits het voedingspatroon behoorlijk strikt wordt nageleefd.

freya@myfoodmykingdom.com