Wil je jezelf eens goed verwennen of ben je op zoek naar het ultieme cadeautje?

Dan is er nu de gezonde en heerlijke guiltfree freezer chocolate van ChoQola!

 
Op en top gezond, hip & trendy  en helemaal  GUILTFREE

SimplyHealthyNaturalLOGO

ChoQola is:

100% puur natuur, eerlijk en lactosevrij

En bevat geen:

zuivel, additieven, kleurstoffen, emulgatoren, bewaarmiddelen, geharde vetten, soja, geraffineerde suikers, kunstmatige zoetstoffen

Manualdrawing4stepChoQola

Pssst, je kan tot wel 70 pralines maken met elke pot choQola van 500g.

Ken je choQola nog niet? Dan is dit de uitgelezen kans om er kennis mee te maken!

Helemaal opgebouwd uit puur natuurlijke ingrediënten, lactosevrij, zonder geraffineerde suikers, het bevat geen enkele vorm van rommel of chemie en is uiteraard hemels lekker en verfrissend.

PS: Past in keto en rawfood en zelfs onze diabeten klanten vertellen dat ze choQola beter verdragen dan traditionele chocolade (* altijd zelf testen).

choQola milky raw product tekst blauw 1
silicone vormpje varia

ChoQola “Milky Raw” (melk smaak)

17,0050,00
choQola royal raw product tekst groen 1
silicone vormpje varia

TIP:
Jarenlang werd ons ingeprent dat vet en calorieën de boosdoeners bij uitstek waren…

Waar het werkelijk om draait, en waarom we steeds dikker worden, is de kwaliteit van onze voeding. We eten te veel suiker, bewerkte voeding en geraffineerde koolhydraten. Dit zijn vulstoffen opgebouwd uit lege calorieën. De echte, natuurlijke en voedingsstoffen vinden we daar niet meer in terug… en die hebben we net zo hard nodig om gezond te blijven! Om een goed functionerend lichaam te onderhouden hebben we het volledig pakket van natuurlijke vitamines, mineralen en enzymen nodig. En die haal je enkel uit onbewerkte, natuurlijke voeding!

 

Dus heb jij trek in een snelle ongezonde snack? En laat jij je verleiden tot een hoopje lege calorieën? Dan gaan je hersenen het signaal geven dat er voedsel binnenkomt… maar die levensnoodzakelijke voedingsstoffen komen niet… dus geven ze een seintje dat je moet blijven eten tot hun voedingsstoffen zijn aangevuld, wat op deze manier helaas nooit zal gebeuren.

ChoQola is véél meer dan chocolade… het is helende VOEDING en 100% Bikiniproof.

ChoQola heeft zo’n unieke samenstelling dat het volledig naar chocolade smaakt, maar zonder rommel en boordevol gezondheidsvoordelen! Geen enkele andere commerciële chocolade kan hier aan tippen!