Enter your keyword

Verzending België €7/ Nederland, Luxemburg, Duitsland €9,50.

Wens je ENKEL choQola te bestellen? Ga naar www.choQola.com voor gratis verzending vanaf €79

We zijn verheugd om jullie deze prachtige supplementen te kunnen aanbieden, alles zeer zuiver en natuurlijk, vaak vegan.

Dit merk/bedrijf Beyuna:

  • staat voor hoogstaande kwaliteit,
  • zoekt steeds naar de beste natuurlijke ingrediënten,
  • bant alle schadelijke stoffen die heel vaak in supplementen aanwezig zijn,
  • wil het beste terug te kunnen geven aan u en ik,
  • dragen dezelfde filosofie uit als MFMK en wij willen dit graag samen met hen verspreiden

Wens je meer informatie over supplementen? Schrijf je dan hier in

Handige tip:

We bieden op deze pagina een beperkter gamma aan met een beperkte eigen voorraad.

Wens je het gehele gamma te bekijken en ENKEL Beyuna producten aan te kopen, zonder choQola producten?

Dan raden we je aan om via deze QR code (of klik op de code voor de doorlink) meteen naar onze persoonlijke Myfoodmykingdom Beyuna shop te gaan en kan je daar al je aankopen vervolledigen.

Supplementen

Contacteer ons indien je persoonlijk advies wenst voor jouw situatie.

De snelste verzending en behandeling van je verzending via deze link

In 2012 is een Europese wet aangenomen met betrekking tot de gezondheidsclaims, de Claimsverordening. De Claimsverordening is een Europese verordening (432/2012) waarin is vastgesteld welke informatie verstrekt mag worden over de werking van vitamines, mineralen en andere nutriënten in producten (verpakkingen, etiketten, websites, advertenties, brochures, boeken en social media).

Er mogen alleen nog goedgekeurde gezondheidsclaims vermeld worden. Deze claims geven informatie over welk effect een bepaald ingrediënt heeft op de gezondheid. Deze goedgekeurde gezondheidsclaims worden aanbevolen door de European Food Safety Authority (EFSA). Jarenlang mochten bedrijven gezondheidsclaims indienen, maar helaas zijn er maar weinig claims goedgekeurd. Dit houdt in dat er bepaalde nutriënten geen goedgekeurde gezondheidsclaims hebben, omdat veel voorgestelde claims zijn afgekeurd.

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen en kunnen alleen de gezondheid bevorderen. Daarom mogen nooit medische claims gemaakt worden.

Iedereen is vrij van meningsuiting en er mogen beweringen gedaan worden over de werking van bepaalde nutriënten in artikelen, brochures of op websites, maar hier mag geen reclame gemaakt worden of verwezen worden naar een bepaald product.

Keuringsraad KOAG/Kag

Publieksreclame voor een zelfzorggeneesmiddel, medisch (zelfzorg) hulpmiddel of gezondheidsproduct is in het belang van de volksgezondheid, maar vergt wel duidelijke regelgeving. Industrie, media en adverteerders onderkennen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en hebben zelf regels opgesteld waaraan publieksreclame moet voldoen.
Deze regels zijn opgesteld door de Stichting Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen (KOAG) en de Stichting Aanprijzing Gezondheidsproducten (KAG). De Keuringsraad houdt namens de Stichtingen KOAG en KAG toezicht op publieksreclame voor geneesmiddelen, medische (zelfzorg) hulpmiddelen en gezondheidsproducten.

Bedrijven kunnen hun uitingen laten controleren door de KOAG KAG. Als het gecontroleerd en goedgekeurd is krijgt het bedrijf een toelatingsnummer. Dit kan terug gevonden worden op uitingen zoals brochures.