Enter your keyword

We zochten voor u prachtige merken en producten uit die een zuiver en plantaardig aanbod hebben
om het lichaam zo natuurlijk en optimaal mogelijk te voeden.
Dit is ook helemaal de filosofie van My food my kingdom.
Ga hier meteen naar de shop supplementen
Vraag hier meer info over supplementen aan

De missie van Global Healing is om voor iedereen toegang te bieden tot de meest natuurlijke supplementen. Dit doen ze om een revolutie teweeg te brengen in ieders reis naar optimale gezondheid. Bij My food my kingdom zijn we overtuigd dat ze deze missie meer dan waarmaken. De hoogwaardige en krachtige producten van Global Healing ondersteunen ieders leven op de allerbeste manier. 100% biologisch, natuurlijk en veganistisch!

Dr. Edward Group
Global Healing is opgericht door Dr. Edward Group in 1998. Het begon toen Dr. Group onderzoek deed naar de grondoorzaak van ziekten. Hij ontdekte dat ziekten worden veroorzaakt door vervuiling van het lichaam. Bijvoorbeeld door toxische stoffen in de lucht, eten, water, drinken, schadelijke organismen, stress en vergelijkbare oorzaken. Dit zorgt ervoor dat het helend vermogen van ons lichaam niet goed meer werkt.

 

Vervolgens is onder leiding van Dr. Group, Global Healing uitgegroeid tot een van de grootste leverancier van natuurlijke gezondheidsproducten. Global Healing biedt een uitgebreide selectie aan hoge kwaliteit voedingssupplementen. Ten eerste zijn alle producten op unieke wijze geproduceerd in een gecertificeerde biologische faciliteit. Ten tweede zijn alle kruiden die gebruikt worden in de formules niet verwarmd, allemaal biologisch of wildgeplukt en gemaakt vanuit een visie met respect voor mens en milieu. Daarom zijn alle producten dierproefvrij en volledig veganistisch.

Er zijn merken die je meteen weten te grijpen. Gaia Herbs is er zo één. Van begin tot eind weet dit supplementen merk te overtuigen in hun producten en ethiek. De unieke formules afkomstig van biologische kruiden uit hun eigen farm zijn ongeëvenaard qua kwaliteit.

Sinds 1987 zijn ze trouw aan hun doel waarmee ze ooit begonnen: mensen, planten en de planeet met elkaar verbinden om gezondheid te creëren.

Ron Teeguarden, de oprichter van Dragon Herbs, wordt gezien als één van de meest vooraanstaande kruidkundigen in Amerika. Vooral op het gebied van Chinese kruiden. Zijn visie: “het is beter om je welzijn te ondersteunen dan ziek te worden en herstelmaatregelen te moeten nemen”. Ervaar ook de krachtige kruidensupplementen, misschien wel de beste ter wereld!

Ron Teeguarden en Dragon Herbs

Ron en Yanlin Teeguarden zijn de oprichters van Dragon Herbs. Beide hebben ze hun leven gewijd aan het vinden, produceren en leveren van de allerbeste kruiden en superfoods ter wereld. In 1993 zijn ze met hun eerste grote kruidenproject gestart en een aantal jaar later (in 2000) werd Dragon Herbs officieel opgericht. Van begin af aan is Dragon Herbs een begrip als het aankomt op de allerbeste (Chinese) kruidenformules.

Teeguarden heeft vele jaren in Azië gewoond en gewerkt. Voornamelijk op het Chinese platteland met zijn vrouw Yanlin. Hij is leerling geweest van de allergrootste taoïstische meesters, zoals Sung Jin Park. Hij is de auteur van drie geprezen boeken over tonisch herbalisme: Chinese Tonic HerbsThe Ancient Wisdom of the Chinese Tonic Herbs en 31 Tips for a Long and Healthy Life.

Ron heeft inmiddels bewezen een talent te hebben voor het vinden van wonderbaarlijke kruiden. Als resultaat van zijn onderzoek en verkenning, biedt Dragon Herbs het grootste en meest unieke scala aan tonische formuleringen ter wereld. Hier is Ron Teeguarden dan ook dagelijks mee bezig samen met zijn team: de beste tonische kruiden en superfoods vinden die op onze aarde verkrijgbaar zijn.

Gezondheid is hun grootste goed. Daarom zetten ze in op de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierbij is kwaliteit kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ze zijn gedreven om jouw gezondheid te verbeteren. Vandaar ook hun slogan ‘Driven by health’.

Vitakruid is ontstaan uit de behoefte om een brug te slaan tussen de moderne orthomoleculaire wetenschap en de eeuwenoude kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. De orthomoleculaire wetenschap beschikt namelijk over enorme kennis wat betreft vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Binnen deze leer is de algehele kruidenkennis echter verre van toereikend en de huidige supplementenmarkt is hier een accurate weerspiegeling van. De Nederlandse markt staat immers bol van de supplementen waarin enkelvoudige kruiden de basis zijn. Juist de synergie tussen verschillende kruiden, vitaminen en mineralen zorgen voor een optimaal effect.

Productontwikkeling is de fundering van hun succes. Daarom betrekken ze ook bijna alle afdelingen van hun bedrijf bij de ontwikkeling van een product. Ze bekijken per potentiele formule welk teamlid, in welke rol het meest geschikt is om onderdeel uit te maken van het productieteam. Het verkenningswerk begint meestal bij de afdeling Research & Development. De bevindingen die zij doen leggen ze voor aan Elly Korzelius (oprichtster Vitakruid), die met haar schat aan kennis suggesties doet en zelf ook op onderzoek uitgaat. Wanneer de formule in grote lijnen af is, kijken de afdelingen Educatie en Customer Care met een frisse blik naar de samenstelling. Zij geven dan hun feedback die we verwerken in de definitieve formule.

Een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerde voeding in combinatie met de juiste “supplementen” die op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld.

LivingGreens is een vitaminen en voedingssupplementen lijn voor mens (en dier). Duurzaamheid en integriteit staan voor hen centraal in de keuze van de verkrijgbare supplementen.