Enter your keyword

Revolutionair in visie, terug naar de basis

We leven in waarschijnlijk in het tijdperk dat de mens nog nooit zo ongezond was. Dit komt door vele aspecten. Een industriële landbouw en de voedingsindustrie hebben hier een groot aandeel aan, maar ook pharma met in het verlengde de supplementenindustrie. Want vergis je niet, al deze mastodonten gaan vaak hand in hand, vooral als het in handen is van grote bedrijven. Wat je tegenwoordig merkt is dat kleinere en goedbedoelde merken overgenomen worden door de groten. Zij veranderen bijgevolg de kwaliteit zonder dat de consument het merkt. Het lijken weer de zoveelste horrorverhalen waar we door het bos de bomen niet meer zien…

Waarom hebben we supplementen nodig? ‘Ik eet gezond’. Goed dat je er moeite en aandacht aan besteedt, maar we komen niet meer onderuit de minderwaardige kwaliteit waarop onze voeding gekweekt wordt. Dat is uiterst minderwaardige grond of op hydrocultuur, en vaak nog gemodificeerd, gemanipuleerd. We houden nog amper voedingsstoffen over. Komt er nog bij dat we een hoop pesticides erbij krijgen die in ons lichaam opstapelen en op langere duur voor gezondheidsklachten zorgen.

We zijn vaak te dik, hebben ontstekingen, maar zijn tegelijk compleet ondervoed, hetgeen de basis is van zowat alle gezondheidsklachten en ziektes die we in snel tempo ontwikkeld hebben. Heel veel! is behandelbaar mits juiste voedingsstoffen. En vermits ze niet meer in de groenten zelf zitten, dienen we ze uit suppletie te halen. We moeten ons bij-voeden. De tabel van Dr. Moolenburgh geeft het mooi aan:

Kijk in de tabel naar bv tomaten: organisch Mangaan 68, ijzer 1938 en koper 53 tegenover industrieel Mn 1, ijzer 1 en koper 0…

Ook spinazie; organisch Mn 117, ijzer 1585 en koper 32 tegenover industrieel Mn 1, ijzer 19 en koper 0.5…

Hoe erg is het wel gesteld! We geraken gewoon niet meer voldoende gevoed om gezond te blijven. Het zijn chronische tekorten die stilaan gaan zorgen voor klachten. En vaak denken mensen dan dat dat bij het ouder worden hoort. Nee dit hoort bij niet genoeg bouwstoffen binnen krijgen.

Als we naar supplementen kijken, zijn die bijna altijd vervuild en gevuld met (toxische) synthetische stoffen. Vaak gebruiken ze die om gemakkelijker te kunnen produceren, om gemakkelijk tabletten en capsules te kunnen maken enz. Maar die stoffen zijn evenzeer schadelijk. Dus bij supplementen zou men al automatisch een detox moeten voorschrijven, om naast de pesticides ook nog eens de synthetische stoffen in supplementen zelf ook te elimineren. Begint absurd te worden, niet?

Daarom is het zo ongelooflijk belangrijk dat je goed weet WELKE supplementen je inneemt. Dat je weet wat er exact IN je supplement zit vooraleer je nog meer klachten in de hand gaat werken, want wees maar zeker dat zulke stoffen ook schade kunnen berokkenen, vaak pas op lange termijn waardoor je niet in de gaten hebt waar het vandaan komt. Er valt zoveel over te vertellen…

Het merk Beyuna dat we verdelen, helpt ons mee in deze bewustwording. Want Paul Gebbink, de oprichter en voormalig fysiotherapeut voor (Olympische) topsporters,  merkte de ontwrichte situatie en voelde het als zijn missie om hier iets aan te doen. En hij gaat hier zeer ver in, geen toegevingen worden toegelaten! Sterker nog, hij versterkt zijn supplementen nog door bv ‘vulstoffen’ te vervangen door superfoods. Ik noem het ‘voedstoffen’. Dus als hij extra volume nodig heeft (waar anderen dus synthetische vulstoffen voor gebruiken), dan gaat hij daar superfoods in steken, zoals barley grass en alfalfa, om de werking van het supplement zo mogelijk nog te versterken. Dit is ‘out of the box’ denken! Dus ja, dan ben je zo enthousiast om dit te verdelen, want dit is volledig ook onze visie.

En nee, dit zijn geen verkooppraatjes. Dit is pure passie en kennis! En het gaat zelfs zover dat Paul de ‘moeilijke’ weg koos, want anders deed iedereen het zo… dit is superieure kwaliteit die we zo hard nodig hebben om weer optimaal door het leven te huppelen!

De naam Beyuna staat voor Be-yuna, ‘be strong’. En dat merk je aan hun volledige aanpak en de passie die de distributeurs delen. Want dit is een sterk team met een sterke visie, met gelijkgestemde mensen die je leren hoe je natuurlijker kan leven en je tevens de juiste producten aanbieden.

Voel jij ook deze passie en wil jij een verschil maken maar weet je niet exact hoe; of je nu professional bent of gewoon een gepassioneerde die nog niet veel weet, dan stuur je ons een mailtje, we informeren je graag verder.

En verder kan je je ook nog inschrijven op onze (w)eet-jes via deze link

En natuurlijk kan je alles via deze website bestellen of via onze rechtstreekse persoonlijke websitelink naar Beyuna

Tijd voor een nieuw begin, met gelijkgestemden, om de wereld weer beter te maken!

Handige tip:

We bieden op deze website een beperkter gamma aan.

Wens je het gehele gamma te bekijken en ENKEL Beyuna producten aan te kopen, zonder choQola producten?

Dan kan je via deze QR code (of klik op de code voor de doorlink) meteen naar onze persoonlijke Myfoodmykingdom Beyuna shop en kan je daar al je aankopen vervolledigen.

logo ronde website met QR beyuna