Enter your keyword

Ik ben helemaal fan van je fantastische lekkere en gezonde chocolade en helemaal top dat het Belgisch is.

Dikke proficiat, doe zo verder! Ik volg jullie suikerchallenge en het geeft me nu zoveel rust dat ik toch nog chocolade kan blijven eten zonder me schuldig te voelen.

Christel Van Loon, gezondheidscoach

Mijn eerste kennismaking met de chocolade van Freya en Callan was lekker, verrassend, fris en ik had achteraf geen plakkerige mond! Daarenboven is deze gemaakt van gezonde producten en lactose vrij. Super!

Bernadette L., Geel

Uitzonderlijk lekkere chocolade met 100% eerlijke en gezonde ingrediënten. Voor sommigen lijkt het op het eerste zicht duur maar eigenlijk is de prijssetting eerlijk als je weet dat er enkel kwaliteitsproducten worden gebruikt en de chocolade home made is zonder chemische additieven. Je moet het gewoon zelf proeven om te beseffen dat je erna nooit geen ‘gewone’ chocolademerken meer wil. Ik proef duidelijk het verschil met klassieke merken. Echte aanrader voor wie gezond wil snoepen!

Petra D., Wilrijk

Ik heb jullie bestelling goed ontvangen, waarvoor dank.
Ik wil jullie even laten weten dat het overheerlijke producten zijn! Ik was heel sceptisch, want heb al vaak ervaren dat gezond helaas ook wat gelijk staat met smakeloos, maar niet in dit geval. Ik ga er enorm van genieten, reclame maken en in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen.

Kristel Van C., Turnhout

In my kingdom, chocolate is a healthy food. Hoe geweldig is dees! Alles om zalige gezonde chocolade pralines te maken en ze te pimpen dmv kokos, walnoten, chilli en goud! Daarenboven hebben we het over hoge dosering cacao raw met koudgeperste kokosolie, lactosevrij, 100% natural en een magnesium bommeke er bovenop! LOVE IT! #choQola #powerfood #goodfood 

Martine Prenen, happiness coach

Je gelooft het niet, je twijfelt… tot je het in je mond stopt: de romige nasmaak kan ik niet onder woorden brengen. Je moet het gewoon zelf proeven. Het is een gezond alternatief dat ons de vrijheid geeft van het genieten, en de zachte smaak van de zoete vervulling.

Pieter H., Zemst

Vandaag mijn choQola ontvangen… Ik dacht: “Ik ga het er op wagen”, maar was sceptisch. Ik had een soort ‘nep’ smaak verwacht. (zoals bijv. een mousse van banaan, pure cacao, avocado en kaneel: best lekker maar zeker geen chocolade!)
Niks van dat is waar! ChoQola is serieus gewoon écht erg lekker!!!

Carola Van De G., Nederland

Ik ben in ieder geval zelf fan van het product choQola! Klanten in mijn orthomoleculaire praktijk krijgen telkens een praline aangeboden nu 🙂

Heleen Samyn, orthomoleculair therapeute

Te lekker for words!

Leah Thys, actrice (Thuis)

Even voor je informatie:
Ik ben dus diabetespatient type 1, insulineafhankelijk.
Toch wel een erge vorm. Ik kan namelijk niets eten zonder te spuiten (zelfs van pompoen gaat mijn glycemie behoorlijk stijgen)
Per koolhydraat portie (12gKoolhydraten) moet ik ongeveer 2,5E insuline inspuiten (vandaar dat de voedingswaarde belangrijk zijn voor mij)

Lara T., Berchem

Onlangs bij Freya en Callan op bezoek geweest en ze vertelden me over hun nieuwe manier van eten en leven. En ik mocht het zelf ondervinden, want ik kreeg allemaal lekkere dingen voorgeschoteld, zoals de suikervrije chocoladetaart!!!! Wat een ontdekking. Ze hebben een magische formule gevonden om lekkere, gezonde suikervrije chocola te maken. De taart was afgewerkt met rode bessen. Een ware streling voor het oog, echt een pareltje. Ik dacht meteen: dit is een aanrader voor kinderfeestjes: gezond én lekker. Daar mogen de kinderen hun vingers bij aflikken. En bij mijn kruidenthee kreeg ik nog een ijspraline van dezelfde lekkere chocola. Lekker fris uit de frigo. Zo origineel en anders, zoals Freya en Callan zelf ook helemaal zijn. Top hoor!!!

Dina Tersago

Zeker echt heel lekker! Geen enkele andere smaakt nu nog!!

Magda V., Holsbeek

De lekkerste chocolade die ik ooit geproefd heb! En met het gevoel dat het gezond is, maakt het nog prettiger om het te eten. Complimenten!
Absoluut een chocolade die de naam van België als chocoladeland eer aan doet!

Erik W., Den Haag

Waaw waaw waaw en waaw!!! Dit is echt de max. Ziet er allemaal heerlijk én mooi uit!! Ik ben grote fan en heb meteen jullie site op Facebook gezet. Zoiets als dit MOET gesteund worden!!! Succes!!! x

Anneke van Hooff, presentatrice – zangeres

Vandaag heb ik voor de eerste keer chocolade gegeten die smaakte naar echte chocolade en die zo gezond is als groenten en fruit. Voor de eerste keer voelde ik me niet schuldig wanneer ik chocolade at!!! Zo zou chocolade en alle andere dingen moeten zijn.

Kaleb, Linden Duitsland

Als “kritische” zoete lekkerbek heeft Freya mij verrast met een mooi, lekker en gezond roos taartje!

Inge uit Mechelen

Vandaag nog een bezoekje gebracht aan vrienden.
Zij zijn ook veel bezig in hun tuin.
Toen “gezond eten” ter sprake kwam, liet ik een fotootje zien van een salade dewelke we bij jullie onlangs mochten komen eten. Het was een wauw-effect als reactie. Vers, kleurrijk, mooi gepresenteerd,…
Mijn kids waren alvast ook heel enthousiast en spreken er nog over. Bedankt voor de ervaring! We komen terug. 😉

Rudy G., Leuven

De raw vegan ‘roze’ taart met notenbodem is meer dan een aanrader ! Heerlijk genieten. Zowel van smaak als van structuur. Mijn overtuiging dat een dessert een hoopje gebakken suiker, kleurstof en bloem en dus ongezond moet zijn om lekker te wezen, is met één hap van de overheerlijke ‘roze’ taart van de aardbol verdwenen. Vanaf nu gezonde én overheerlijke desserts op onze tafel. Dank je wel Freya xxx

Els D., Melkwezer

Gezond zondigen, wat heeft een vrouw nog meer nodig?

Karolien L., Ham