Enter your keyword

Winactie boek “Gezellige gezonde goesting”

Winactie boek “Gezellige gezonde goesting”

blog winactie boek Gezellige gezonde goestingWinactie boek “Gezellige gezonde goesting”

Gisteren avond 9 oktober waren we met choQola te gast op de boekvoorstelling van Steffi Vertriest (gekend van de Gezonde Goesting op NJAM! TV) voor haar 3e boek!

Vandaag 10 oktober is dit boek officieel te koop in de Standaard Boekhandel en bij Steffi op haar website Byebyecheeseburger.

Maar wij kregen het voorrecht om van dit prachtige gezellige boek ook 3 GESIGNEERDE exemplaren uit te delen! Meer daarover onderaan 🙂

Gezellig?

Ja, het is nu een ‘gezellige’ gezonde goesting geworden… en anders dan haar vorige 2 boeken, zijn in dit boek gerechten te vinden voor de dagen wanneer we meer willen cocoonen en het wat kouder wordt buiten. Geen verfrissende smoothies, maar eerder een chocomelk en verwarmende gerechtjes.

‘Let’s get comfy!’

Zoals ze het zelf in haar intro vertelt:

“Voor deze editie ben ik aan de slag gegaan met comfortfood. Voor op die druilerige dagen en voor de koudste winterdagen. Want zeker dan maakt lekker eten zo’n groot verschil. En als dat ook nog eens gezond kan, dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Lekker warme dranken om de ochtend mee te starten, heerlijke ovenschotels om met vrienden of familie van te smullen, eenpansgerechten om mee in de zetel te ploffen, pap om zelfs de kilste dagen met bakken energie door te komen… Ik leef op dit soort eten! En daarom bundel ik in dit boek mijn beste comfy recepten. Daarnaast heb ik ook extra aandacht gegeven aan lekkere hapjes om op de tafel te toveren wanneer er iets te vieren valt én inspireer ik je met ‘eetbare cadeautjes’. Want liefde gaat door de maag. En een gezond geschenkje is dubbel zo plezierig om te geven!”

Ja, dat laatste dat kunnen we enkel maar beamen… bij het maken van dit boek toen kende ze choQola nog niet zo goed… Het zou er niet in misstaan hebben… het is echt ideaal als gezond geschenk!

blog winactie boek Gezellige gezonde goesting

Sfeer op de boeklancering

Het was een gezellige en drukke avond. Een leuke speech (fb live te vinden op onze My food my kingdom community) van Steffi zelf en een lekker walking dinner met hapjes uit haar boek. Nog enkele partners waren van de partij om het feest compleet te maken, zoals Weyn’s honing, Grohe, Domo, Spaas,  Zeb, Nutridia, Hélène V., By Julz en nu ook ChoQola! Daar hoorde natuurlijk een goedgevulde en leuke goodiebag bij 😉

choQola Steffi Vertriest 8 KLEINchoQola Steffi Vertriest 10 KLEIN

Steffi Vertriest geniet van ChoQola

En toen waren er natuurlijk ook nog de “gekke bekken” foto’s 🙂 We gaan ze je niet onthouden… (ik heb dat dus altijd zitten hè, zo absoluut niet fotogeniek zijn op de momenten dat het nodig is haha!)

choQola Steffi Vertriest 3 check this outchoQola Steffi Vertriest aaahh!

choQola Steffi Vertriest ni normaalchoQola Steffi zo smullen!

…En iedereen stond erbij en keek er naar 🙂

 

En nu de winactie!

We geven 3 gesigneerde exemplaren weg van “Gezellige Gezonde Goesting”!

Wil je kans maken op dit prachtige boek? Schrijf je dan snel in via het onderstaand formulier.

De winnaars worden per mail verwittigd en krijgen hun exemplaar dan opgestuurd.

Deze actie is afgelopen…

Ontdek hier onze heerlijke, supergezonde en veelzijdige ChoQola! Chocolade snoepen was nog nooit zo gezond!

 

 

En kom bij de ‘My food my kingdom community‘ op facebook!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *